Bij ons veel aandacht voor Joomla! Maar de ervaring leerde dat 50% van de klanten deze geweldige CMS toch te ingewikkeld vinden. En dus ontwierpen we het meest eenvoudige CMS van het internet: Login rechtsboven met 'demo'  en 'demo' om uit te proberen. 

 
 

Over ons
De werkwijze:

"Middelen aanreiken aan (startende) ondernemers om op een professionele wijze zichzelf te presenteren."

Daartoe ook een mogelijkheid om een eenvoudige CMS te proberen. Hieronder de website die u via de CMS van decmsmeester.nl zelf kunt aanpassen. Log in met gebruikersnaam "demo"  en wachtwoord " demo"  en zie hoe makkelijk het is om ook zelf uw eigen website te onderhouden. Via dewebmeester.nl kunt u kiezen uit duizenden ontwerpen.

picture

Klik op de illustratie om de website te bekijken. Maak aanpassingen binnen de CMS (via 'login' rechtsboven) en 'refresh' (Ctrl-F5) de webpagina om direct te aanpassingen online te bekijken. Hierbij heeft  u verder geen extra software (zoals FTP programma of HTML editor) meer nodig.


 
 

Verschillende CMS

Een CMS (Content Management System) is er in verschillende soorten en maten. Welke past bij u? Laat u adviseren door decmsmeester.nl

Uitgangspunten

Elke klant is uniek. Elk bedrijf heeft eigen wensen. Soms heeft de klant alle motivatie om zelf veel tijd te geven aan het onderhouden van de eigen website. Soms ook niet.

U wilt de inhoud zelf beheren? Of wilt gewoon makkelijk een paar aanpassingen per maand kunnen doen?

Vraag om een demonstratie en inloggegevens »

Contact

We staan open voor uw vragen en wensen.

info@dewebmeester.nl »
Mob. 06 412 86716

info@cheap-web.nl »