Hier de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een template te proberen die als bedrijfspagina dienst kan doen binnen Facebook en tegelijkertijd opgemaakt, bijgehouden en onderhouden kan worden binnen deze CMS. Laat ons weten wat u er van vindt. Interessant aanbod: een complete website binnen uw facebook bedrijfspagina inclusief een jaar gebruik van hosting en deze CMS, inclusief opmaak en aanpassingen door dewebmeester.nl voor 149 Euro (ex. BTW). Zonder opmaak en aanpassingen kunt u onderstaande designs inclusief hosting, CMS en Facebook integratie kopen voor 99 Euro (ex. BTW). Neem daartoe contact met ons op.

 

Een facebook design binnen de CMS van decmsmeester.nl

De werkwijze:

"Middelen aanreiken aan (startende) ondernemers om op een professionele wijze zichzelf te presenteren."

Hieronder enkele designs die u via de CMS van decmsmeester.nl zelf kunt aanpassen. Klik op de afbeeldingen om een website te bekijken. Maak aanpassingen binnen de CMS door hier te klikken (of via 'login' rechtsboven). Log in met gegevens zoals hieronder uitgelegd en zie hoe makkelijk het is om ook zelf uw eigen Facebook bedrijfspagina te onderhouden. Unieke mogelijkheid voor unieke klanten.

Login met user name "monstersite1" en password "monster". Klik aan de linkerkant op de index.html file en die wordt automatisch geopend in de editor. Maak een aantal aanpassingen en klik op "preview" rechtsboven om resultaat te bekijken. Om de aanpassingen online te bekijken klikt u op "save". U kunt de aanpassingen bekijken door terug te gaan naar deze website en vervolgens te klikken op Ctrl-F5 ("refresh"). Hierbij heeft  u verder geen extra software (zoals FTP programma of HTML editor) meer nodig.

dieren website thumb

Login met user name "monstersite2" en password "monster" en klik aan de linkerkant op "home.html" om aanpassingen te doen. Dit design, inclusief een jaar gebruik van de CMS van decmsmeester.nl plus een jaar hosting voor 99 Euro (ex. BTW); Neem daartoe contact met ons op.hjkhkjhkj

business template thumb

Deze website wordt binnenkort geintegreerd in de CMS van decmsmeester.nl en beschikbaar gesteld om te oefenen met deze CMS.

business demonstratie website

Ook deze website wordt binnenkort geintegreerd in de CMS van decmsmeester.nl en beschikbaar gesteld om te oefenen met deze CMS.

webshop demo cms

Hier een voorbeeld van een webwinkel die ook op een eenvoudige manier beheert kan worden via deze CMS.

 
     

 
 

Verschillende CMS

Een CMS (Content Management System) is er in verschillende soorten en maten. Welke past bij u? Laat u adviseren door decmsmeester.nl

Uitgangspunten

Elke klant is uniek. Elk bedrijf heeft eigen wensen. Soms heeft de klant alle motivatie om zelf veel tijd te geven aan het onderhouden van de eigen website. Soms ook niet.

U wilt de inhoud zelf beheren? Of wilt gewoon makkelijk een paar aanpassingen per maand kunnen doen?

Vraag om een demonstratie en inloggegevens »

Contact

We staan open voor uw vragen en wensen.

info@dewebmeester.nl »
Mob. 06 412 86716

Tel. 0317795149

info@cheap-web.nl »

 
 

 

Laat u adviseren door dewebmeester.nl