Bij ons veel aandacht voor Joomla! Maar de ervaring leerde dat 50% van de klanten deze geweldige CMS toch te ingewikkeld vinden. En dus ontwierpen we het meest eenvoudige CMS van het internet: Hier de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een template van MonsterTemplates te proberen binnen deze CMS. Laat ons weten wat u er van vindt. Interessant aanbod: een complete website inclusief design van TemplateMonster en een jaar gebruik van hosting en deze CMS, inclusief opmaak en aanpassingen door dewebmeester.nl voor 149 Euro (ex. BTW). Neem daartoe contact met ons op.

 

Een complete zzp website voor elke professional binnen de CMS
De werkwijze:

"Middelen aanreiken aan (startende) ondernemers om op een professionele wijze zichzelf te presenteren."

Daartoe ook een mogelijkheid om een eenvoudige CMS te proberen. Hieronder enkele websites die u via de CMS van decmsmeester.nl zelf kunt aanpassen. Klik op de afbeeldingen om een website te bekijken. Maak aanpassingen binnen de CMS door hier te klikken (of via 'login' rechtsboven). Log in met gegevens zoals hieronder uitgelegd en zie hoe makkelijk het is om ook zelf uw eigen website te onderhouden.

Voor werkers in de particuliere thuiszorg

Volg de gegevens zoals te vinden op deze website. Login en bekijk hoe makkelijk het is om uw eigen website op te maken en te onderhouden. 

dieren website thumb

Voor elke dierenkliniek

Login met user name "monstersite2" en password "monster" en klik aan de linkerkant op "home.html" om aanpassingen te doen. Dit design, inclusief een jaar gebruik van de CMS van decmsmeester.nl plus een jaar hosting voor 99 Euro (ex. BTW); Neem daartoe contact met ons op.

business template thumb

Voor uw adviesbureau

Deze website wordt binnenkort geintegreerd in de CMS van decmsmeester.nl en beschikbaar gesteld om te oefenen met deze CMS.

business demonstratie website

Voor een veiligheids bureau

Ook deze website wordt binnenkort geintegreerd in de CMS van decmsmeester.nl en beschikbaar gesteld om te oefenen met deze CMS.

webshop demo cms

Voor de verkoop van enkele producten

Hier een voorbeeld van een webwinkel die ook op een eenvoudige manier beheert kan worden via deze CMS.

 
     

Business24,90

  • html/ css designs
  • 12 mnd. toegang tot CMS
  • 20 emailadressen en complete opmaak 5 designs / websites*
    (*Vraag naar de voorwaarden)
  • 12 maanden toegang tot helpdesk

Standard2,50

  • 1 html/ css design
  • 12 mnd. toegang tot CMS
  • 2 emailadressen
  • 12 maanden toegang tot helpdesk
 
 

Verschillende CMS

Een CMS (Content Management System) is er in verschillende soorten en maten. Welke past bij u? Laat u adviseren door decmsmeester.nl

Uitgangspunten

Elke klant is uniek. Elk bedrijf heeft eigen wensen. Soms heeft de klant alle motivatie om zelf veel tijd te geven aan het onderhouden van de eigen website. Soms ook niet.

U wilt de inhoud zelf beheren? Of wilt gewoon makkelijk een paar aanpassingen per maand kunnen doen?

Vraag om een demonstratie en inloggegevens »

Contact

We staan open voor uw vragen en wensen.

info@dewebmeester.nl »
Mob. 06 412 86716

Tel. 0317795149

info@cheap-web.nl »

 
 

 

Laat u adviseren door dewebmeester.nl